SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





March 20, 2014

redo. .

sepanjang 11 tahun bersekolah,3 peperiksaan besar telah aku lalui..UPSR.PMR,SPM. hehe..
namun,apakah daya diri yang kerdil ini....daripada 23 A yg patut aku kutip tapi dapat kutip 21 je.A yg lain dah habis kene kebas dgn sape ntah.hahaha.. sedih tapi benda dah lepas nak buat macam mane. lagi 2A tu terkucil dkt spm untuk subjek bi dgn chemist..apo diooo~! bi ?!! ye saye bi.haha..pompuan melayu sejati laa katakan..kehkehh..dua2 subject aku dpt b oke bukan b+.jauh lagi nak cecah A-. selang satu grade tu derr..Nampak sgt markah aku ni teruk lagi2 kalau peperiksaan besar mcm ni grade selalu turun.fuhh~teruk terukk..haha

time amek result aku tahan xnangis..acah acah cool je dpn org..tapi aku mmg xbole nangis pon sbb aku pakai contact lens.kang nangis payah bak hangg! HAHAHAHAHA

tp bile balik, fikir, dgn 8A je spm, aku bole mohon ape? biasiswa pon paling kurang nak 9A. Ya Allah... xpe xpe..redo..redo...T-T

xpe xpee..setiap orag ade pilihan masing2..lepas ni aku masuk matrik jelaa kot..haha..tak pun form 6 jelaa kalau xdapat.diploma memang taklaa..haha..

btw,untuk muke2 yg akan ke oversea,TAHNIAH..haha
lagi2 kau amir BESAAA! pegilah lunaskan hasrat parents kau tu dan capai cita2 kau. nnt balik Malaysia jadi doctor aku tauu! aku tunggu kat kat sini..haha agak-agak nak melunaskan rindu,balik la Malaysia. kekeke