SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





June 1, 2013

words of encouragement


assalamualaikum dan selamat datang :)
rsenye berbulan jugak dah tak update blog.
bukan rasenye lagi tapi memang hakikatnye.
FYI,
dlm situasi mcm ni, ayat2 yg selalu dilemparkan adalah, 'blog dah berhabuk,vakum mane vakum?'
lebih kurang gitu laa..asalkan ade perkataan 'vakum' dan 'berhabuk'.konon2 nk ckp blog dah lme tak up date laa..
haha . . 

oke,post kali ni aku nak tujukan kata2 semangat from our beloved teacher puan zanariah kepada kelas 
5 TECHNICAL 2.
gambar ni sempat aku 'kecekekk' sebelum dipadam..
haha..bukan senang nak dpt kata2 pujian mcm ni.
terima kasih cikgu :))

thumbs up tu RE-AL oke.haha..

see. punyelah sayang nak padam siap bg warning 'jgn padam'.
haha..

oke 5T2
mari kita berjuang habis-habisan.
dan mari melawan nafsu yang membuatkan kita always tidur dalam kelas
fighting!
haha . .

oke ORANG TUA, aku dah update blog.kw ade?
haha