SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





February 9, 2013

terima kasih daun keladi (:

hye awak~
assalamualaikum.
waah!ni 1st n3 untuk dia hei!lalala~
haha..
oke,ni 1st n3 untuk tahun ni.
lame gilaa tak post new n3.bukan malas.
tapi kurang rajin.

oke,2 minggu yg cukup bermakna dan pack gile tahap gaban.
haha..
aku tunjuk gambar jelaa.


sorry beb.aku xbole upload gambar yg lain sbb~
haha..ade batas2 nya..harap maklum.tenene
hana super duper cute.
haha..ayat klise kott.
gambar tepi tu,gua taktau siape.kesian dy.
identiti xdikenal pasti

haha..f5 yg yg plg ceria.
oke oke,bdak f1 yg ramai2 tu mcm tau2 je aku snap gambar dyorg.hagaga..


hugahuga.
minggu signature f1,paling aku terkejut gile gaban time dapat kiss drpd sape ntah budak tu.
tekejot berok siakk gua!
semua gara2 mira.
xde siape bole kiss aku selain ibu aku sendiri.kalau orang lain,ergh~aku geli.
faham?xfaham jangan tanye.
haha..mira posto kiss kat aku..
hahahaha..




 tak payah tanye laa siape plg menyerlah kann..
dah jelas lagi bersuluh.
kalau xnampak jugak,cabut lampu kt tepi jalan tu,suluh.
 yuelle dan . . err~namanye dirahsiakan..


macam bang jea gambar ni 
haha..


malin kundang.
kejenye asyik dok bertekak je dgn aku.
dah la sorokkan bantal aku.
manjaja aku cari.sampai ke dorm sebelah.
jahak ngat natang nihh.haha
but i still love u..haha..
geli gile

1st of all,
sorry sbb tak dpt nk upload rumah purnama punye.
sorry sgt2.gambarnye mmg xde.cane nak upload.haha.
sorry ye.segara dpt maket kejap.
kejap je.purnama jgn jeles ye darl.haha
oke.ni sebelum acara merentas desa start.
cheer dulu bg panaskan suasana.
btw,aku mintak maaf sgt sbb tak sumbangkan ape2.
haish~
sorry ye.

kite masuk next story but still dlm tema yg sama.
mase tu ade la sorang ni ckp,'Kalau thun ni rumah purnama kene pulau jgn nangis ye hahaha'
sekali tengok,eh,terkena hidung sendiri la beb!
haha..
siape makan cili,dialahh yg terasa pedasnya.
haha..tp,nasib baik lahh menang.tak sia2 kene pulau.




gambar2 ni bile aku tengok,dah tergelak aku.
haha..
ade je yg dok sebok interframe.
plg tak bole tahan bile ted join sekaki dalam gambar tu.

ermm.
ni aku xtau nak komen ape.
cikgu cute.tu jelaa aku boleh komen kott.
haha..
yg lain,xpayah.

time g adtec,habis jahanam aku kejekan kain orang.
berlubang koin koperat tu..
haha..sorry ye.



aku rase abang kat belakang tu paling menyerlah kott sebab dy plg center.
mantopp la bang!comey lote je kat situ.
haha..


kesian abang ni jadi perhatian awam.
aku faham perasaan dy.
dont worry bro.kami tak makan orang.
haha
lps flash camera aku kelua je,dy terus pandang aku.
pastu senyum sorang2.aku ngn kwn kat sebelah dah dok gelakkan je.haha..
thnks bro kerana sudi memenuhi memory card camera aku.haha




muka bahagia


bapak dorm aku ada dlm gambar ni.
cube teka yg mane.
haha..
busuk!

ahaaa~ni konon2 je..kalau betul2,maunye jahanam mesin tu







oke.tamat cerita dekat sini.
sambung cerita lain pulak.



oke,cerita pasal hari yg bertarikh 7 feb 2013.
hari plg malang sejak aku turun dari dorm.
dah la 'hari tua' aku time tu.
oke2.story yg ni berjelaa sikit panjangnye.
turun dorm,jumpe kawan.tp kwan2 yg mcm naktaknak je layan aku.
frust gilaa gaban time tu.rasa mcm tersisih gile.
aku rse mcm nk frust tonggeng je time tu.
lps tu,file laporan purnama hilang.
bertambah stress aku.
malam tu,masuk kelas time prep,tgk meja kerusi aku dah hilang.
tengok2,dalam kolam.dah risau macam orang gile meroyan aku.
dan mlm tu jugak 1st time aku nanges dlm kelas sbb kne tuduh curi duit kelas.

dan sebenarnya,lalala~
semua tu prank
act,aku da tau aku kene prank tp masalahnye dyorg maki hamun aku tahap dewa siak!
dah la begaduh gile2.
manenye tak takut.
dah takut kene maki hamun,ape lagi,berderai la aku.
tapi babak terakhir tu,aku dah nak tergelak sebenanye.haha..
and finally..
'happy bday husna'.haha..
sayang korang(5T2) laju2 ketat2 gila2 la.
1st time aku kene prank time bday.
baru aku tau rase seksanya camne.

dan dan dan.terima kasih juga kepada mereka2 yg wish dan bg hadiah kat aku.
haha..
kalau hadiah makanan,mmg dah habis aku ngap.thanks to hani,fiqa dan bun!
ouh ye,orang yg bg sirap bandung kat aku tu,terima kasih jugak. (:
sedap.
haha..


suhada,terima kasih bagi ni.ni bukti yg suhaila dah sampaikan amanah dy.haha..
sanggup dtg rumah aku semata-mata nk bg ni.
aku dah try selimut ni.gebu gile.t kalau aku pakai,aku mesti ingat kau.
haha..
fatin n fatin f illyana,raihan,suhana,nazeera, err~ade sape2 lagi tak?rasenye xde kott.sayang korang jugak <3 p="">

oke,last story.
balik rumah aku naik bas.
fuhh~seksa gila bawak brg banyak2.mcm nak pindah rumah.
sampai nak masuh pintu bas pon xmuat.
waahh~malu gila.
bukan sebab badan aku yg gemuk tp barang2 aku yg banyak.
jgn salah faham pulak.


oh ya!HAPPY BIRTHDAY ZAHIDAH ISMAIL!
love u laju2 lahh syg!haha


okay,happy ending (:

oke.ni sumpah last.
haha..gambar gebang.
AMIRAH NURBALQIS.rindu sgt2 kat kw.time kw xde.kucar kacir hidup aku

disebabkan aku suke,aku 'LIKE' sendiri n3 ni..
haha..'ss'
jadi,saya dah,anda bila lagi?haha . .