SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





November 8, 2012

ermm~

huh,bersungguh-sungguh buat istana lagi2 zahidah.yelah..anak arkitek la katekan.konon2 yg menang ade habuan.last2, ntah kemana habuan tu terbang.kitorng pon percaya.dah penat buat,ade aje perosak yg menggaggu.siape mkn cili,dialah yg terasa pedasnya,xkan rasa cekelat pulak.haha..
 hey awak!
kabare wakk!
assalamualaikum . . .
thanks ya kerana sudi hadir ke blog ini.

oke.tamat sudaa ayat bermadah.
sekarang kita mulakan cerita
oke,rasenye dah lme sgt xbuat new n3 sejak raye hari tu.
hari ni kite balek kepada cerita husna hasrudin.
oke,xbyk nak membebel
cume tgk jelerr gambar2 ni dan bace la sikit penerangan

ouh ye,gambar2 ni diambil mase kem pemantapan jati diri ting 4.err~kalo xsilap nmenye tu laa..
comment aku : best tp penat tahap dewa!

 oke,time ni memey tengah kebuluran sbb belum breakfast.
mne taknye,bangun tido  teros terjun dlm laut.
haha..ayat hiperbola..jd jgn la percaya sgt.
lps breakfast,masing2 busy membuang...
faham2 jelaa..haha..
konon nk qiai awal pagi,
ek eh,terlajak pulak.



 i like this picture sbb gambar ni muka masing2 bahagia..
haha..
ni belum lagi masuk hospital bahagia.
kalau tak,,waa~bertambah-tambah kebahagiaan.
kebahagiaan melanda
YAYA TAKENG!thanks babe sbb selalu gaduh ngn aku.
mira pon same
fira pon
zahidah pon.
sume sekali lah pon.
oh yg ni pulak,
gambar yg xde kaitan.tapi disebabkan gambar yg lain xde mira,
aku amek jelahh yg ini.
fyi,gambar ni mira buat dp dlm mukabuku.haha..

oke,sekolh pon dah tamat(sesi 2012).
hari last sekolah time nak licinkan barang angkut bwk masuk dlm kerete,
mak aq bebel,'ni nak pindah rumah ke ape?'
aq hanya terpaku di situ tanpa bersuara.
ouh,ayat tetibe terbaku pulak.
xpela..praktis untuk bm.
amat susah sekarang ni nk dpt A dlm bm walaupun A-
redo jelaa~

pagi-pagi tadi bangun awal,
bangun awal ada nawaitu,
buka kunci pintu rumah mestilah awal,
kerana hendak mencabut kemuncup dekat kasut aku.

hah.pantun aku xmenjadi la beb.
bantai jelaa..
ape pon,memang kebas kaki pungung segala bagai nak mencabut kemuncup kat kasut.tu belum ckp nak membasuh lagi.

oh ye,jajan lebihan mase kt hostel ade byk lagi.
ade la dlm 3 4 paket lagi.
sape nk,hantar address dan bg cek kat aq.
t aq pos kan..
hehehehh

 jajan aku masih banyak bersisa.
mana taknye.tiap mggu call ibu cakap,'ibu t beli makanan tau,makanan dah habis'
padahal makanan yg mggu2 sebelumnye tak termakan..haha.tamak haloba kott.
lagi pon aku mmg sukee tgk makanan byk2 ni.memey sedap mata memandang.
mata dah sedap memandang,perut ape lagi,puaslah!

tapi ingat!
ikut hati mati,
ikut rasa binasa,
ikut nafsu lesu.

oke,bye!
bye juga kt kawan2 seperjuangan dlm kelas 4T2
fatin n,pika,hana,
aku bole je hang out ngn korang.masalhnye mane nak cekau duet?
pikir2 kanlah ye.
suhada,suhaila,nazeera,jgn la sombong ngn aku..
aku dah la sombong ngn korang jd,jgn lah menyombongkan lagi diri korang kat aku.
kan berombong-rombong kang.

dua tiga kucing berlari.
bye dan jumpa lagi.
habis jahanam pantun ni