SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





August 16, 2012

selamat hari raya lerr

kenape letak gambar selipar jamban??haa...bce dulu pantun dlm gambar tu,kemudian relatekan.
kalau xdpt jugak tnye aku secara personal.haha..insyaallah aku try jawab.hehe

kepada kawan2 semua,husna mintak ampun dan maaf.
ye aku tau,aku banyak cari pasal ngn orang tak kisahlah kawan baru atau kwn lame.
maafkan ye..mira,ila boncet,fira,yaya takeng,zahida,nadia,yuyu,anne,etc.xlarat nak taip semua name
kepada pengunjung blog ni,maaf kalau ada terkasar bahasa di dalam penulisan blog ni.


oke,tahun ni kite raye same2 ye sulaila,nazeera,suhada,yana,fatin,etc lah!aku xbalek raye lame sgt.so,plan betol2 haha..

ouh ye,mse tgah shooting gambar ni,tetibe ade 2 org budak india tanye aku,
'akak,td akat buat apa foto kat sana?ada hantu kaa??'
hantu?jadahnye kalau siang2 ade hantu.ade pon tp rasenye xbole nmpk.lagipon ni bulan puase kott.setan dah kene gari.diorg mungkin xfaham sebab diorng masih mentah lagi.
haha..

aku pon jwb,'mane ade.ni saje2 jela amek gamba'
lebeh kurang gitu laa aku jawab.
sebab-sebab yg canilah yg membuatkan aku tak gemar bershooting di khalayak ramai.kalau xkhalayak ramai pon same je.
orang xfaham bendealah ape yg aku buat lalu mereka akan menimbulkan spekulasi yang,,err,,bila bercakap*blurrr semacam.loading lme sangat sbb penyataannya  bg aku pelik.
hehe..
tp,husna mdhas xmarah pon.

oke,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
MAAF ZAHIR dan batin.


ouh ye!tema baju raya aku this year is pink.
ouh,bolelahh aku beraya bersama pink panther.