SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





August 23, 2012

preview


kepada saudara-mara sekalian,
mari kita tengok preview dulu sebelum dapat yg real..
ni sebagai training sebelum dpt yg real punye.
bukan ape,nanti xde la tekejot berok bila dah dpt yg real kann..
biar tekejut dahulu,terkejut kemudian pendapatan.hahaha . .

oke,gambar raya tahun ni telah diambil secara besar-besaran la kott.
raye tahun ni 1st time beraye dgn cik siti wan camera kita yg serba baru!!haha..

gambar kt bawah ni merupakan gambar yg agak original la jugak.
boleh juga dikatakan gambar asal.cume,,gambar ni dah diedit sket bagi nampak muke semua orang.
oke,raya tahun ni,my family has chosen pink colour as our raya theme for our family..
maktok memey sporting sbb dlm gambar ni muke manisss je dgn senyuman!haha


gambar kedua ni pulak,telah diedit.
yg diedit cuma background ..
muka masing2,no touch up2
kasi ori punya!

oke,pelbagai cabaran dan halangan yang sudah kami tempuhi sepanjang proses pengambaran.
tapi xde la begitu mencabar.
sikit2 je..hehe.

oke,kepada ILA,
nilah gambar raya aku tahun ni.
p/s: gambar2 di atas tidak diupload di mana2 account muka buku.
jadi,jgn cari kat tempat laen gambar ni.
cari dekat sini je.
hehhehh..

kepada :  fazli dan yuyut,mainkan peranan anda dalam menyebarkan gambar ni ye.
tunjuk lah kat makngah,cik yan,cik yus,mak tok,maksu,maklong ,etc.tunjuk lah kt sape2 yg berkenaan ye.. 
kalau nak tggu gambar ni cuci,
heh,mungkin akan berjanggot  nanti sbb mungkin lambat kot nak dapat gambar yg dah dicuci.
oke.

extra powertree :