SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





July 27, 2012

baru pulang dari mana?

haha..title noot.
oke dah lame gua xbalek rumah.
kalau ikotkan 7 minggu aq dok hostel.
tp 2 weeks aku mohon balek sbb...
jengjengjeng..haha..
1 minggu buat passport,lg 1 minggu g singapore.
err~jgn salah faham ye.2 weeks bkn bermaksud 14 hari ye.
6 hari je aku ambil kebenaran balik.seminggu 3 hari aku diberi peluang nak cium rumah aku.haha


marilah sama2 berganding bahu.mengeratkan hubungan silaturrahim mcm pepatung2 kat atas ni.hehe



attention to all visitors.
if you all can see the bendealah hijau tu,
that is a cage for the merlion.
so,we could not snap even a single picture with the lion.
lion oh lion,please forgive us ye.
kami xdpt buat ape2.jodoh kita x kesampaian

 weyweywey...aku xpenah nmpak sebelom ni kipas segabak ni.
ni bapak segala kipas ni..


 mak aku ckp bapak aku sebok kat situ..haha..
tetibe je kelua kepale dia.
naseb baek xde org tekejot saket jantong..hahaha..
sgt x logik

USS??
KAMI masuk??
aishh~ofcos no la..
mahal la weyy..
tggu aku jd DATO BANDAR la baru aku ajak satu kampung masuk sini..
buat mase ni,
aku cume dpt snap gambar dari luar je.
time ni aku tgah tercongok dpn gate tempat ni..
haha..
kesian

 oke,ni dekat sentosa island.
sbnanye,ade nombor 40 kat belakang parents aku.*as u can see the bendealah aneh wane hijau tu
tp xmasok pulak nombor tu.dapat masuk ciput je.
nombor 40 tu kononnye aku nak masukkan sekali dlm gambar ni.
ai maklomlaaa..mak ayah aku dalam usia 40 tahun ke atas.
kirenye,sebagai simbolik kpd umur 40 laa *kott!


oke,xdpt nk beli tshirt dan etc singapore sbb adek aku yg 'orrrrr~!' itu.
penat mak aku menjaja cari dia ke hulu ke hilir.akibatnye. xsempat nk shopping.haha..
selamat la duit mak aku.
maaf ye kwn2,
no souvenirs,
no money,no talk,no souvenirs.haha..




oke,next week aku xdpt balik rumah.
wahh~xseronok tahap gaban

masih belum terlewat untuk aku ucapkan 
SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA!(:
semoga kita mendapat keberkatan di bulan yg mulia ini..amin..