SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





March 12, 2012

:)

hey you!yes!you la..


welcome to my blog babe!

entry kali ni adalah sambungan bagi gambar yang tak tersambung di mukabuku.gambar yang takdak dlm fb aku tu,kat sini lah aku sambungkan ye.
taktau fb aku?!xpe..gua xde mara2 beb.
meh gua bagi tau sama lu.
just one click kat link tu,dah jumpe fb aku..hekhekhek..
gambar2 untuk sambungan entry ni juga terdapat di sana.jgn risau.gambar ni xprivate.sape2 pon bole tengok
budak bawah umur pon bole tengok..haha
|
|
klik je bndealah 'menyampah' ni.jika anda klik,sesuatu akan terjadi..haha

ni cerita pasal kehidupan di asrama (:



kawan lame,jangan risau.aku xlupe korang laa..
missyall!
kawan baru :)

the most wicked girl
aku xfaham betol ngn die ni.benang pon nak tenong lame2.better tenung buku lame2.kasi faham abes!
piweeeiit!melatop!haha




fira oh fira! nah!sebok sangat nak gamba ni kan?ameklah. makan bio kenyang.


real fact : botol tu lagi cantiik berbanding orang yang berada di belakang dan kerana itulah botol itu lebih menyerlah.



salah masok toilet pon,rase bangge gile.


hurrr~iyekan jelaa..asal die bahagia..
ni style jenis ape,jangan nonyeh2 tanye aku.btw,nice pose azi.hagagaga..

rase menyampah?ya!why?sebab gambar kau paling banyak..hehehe..sorry ted..


kesian bday girl ni.kene prank ngn dormates


paling susah nak snap gambar minah ni.pemalu tahap gaban.gaban pon xsemalu die.


kabare wAKKK!


haha...ni palinggg best!xsempat fira nak bagi kertas ni,kitorang dah baik.xmoe gadoh2 ye.kang kene sumpah jd gado2 nak?xnak kan..kawan baik2 ea!t dah besa kawin baik2..hekhekhek

No comments: