SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





January 29, 2012

bubye bubye bubye(part 2)

terima kasih sebab sudi baca n3 ni..



hayati gambar ni betulbetul.renung lame2 dan setajam yang boleh sehingga membakar screen komp anda bagi memahami maksud gambar ni..hehe

can you smile?
i said to go,
i said i’m okay
seems like i can give nothing
but this to you at the end

.waa~tiru ayat orang.haha..

dah dah..jangan melalak lame2 lagi ea!

nazeera,sorry laa..jangan buat aku rase sangat bersalah oke.

suhaila,suhada,suhana.(3s) jangan asyik dok kutok pasal aku ye.aku asyik kene perkataan 'bodoh' je ngn suhana.jahak ngat natang ni..xpe aku take it positive.haha..

sorry ye suhana sbb tak bagi tau kau awal2.oley!


yang lain,doakan aku bile aku dok kat sane nanti aku tak asyik g toilet je lepas pecahlaju(breakfast) sbb sakit perut..kang orang sume dah pergi sekolah aku pulak dok sebok melepas..



smile smile smile smile....

No comments: