SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





January 25, 2012

bubye bubye bubye

gundik-gundik aku sedang bersenang-lenang makan gaji buta

yolah yolah..suhaila,nak sangat aku pergi kan??
yelaa..aku pergi ni..
TAPI!shaker aku jgn kau sebat ea!
aku tak taulah time kau call aku tu kau happy gile bapak(ikhlas) ataupon sedih.
suke kau laa..yang penting,t kat kelas kimia, fizik, aku xbiseng lagi kat sebelah kau.bole laa kau belajar dengan aman..

SUHADA.
waaaargh~~
aku da melalak sorang2 dalam bilik sbb xnak blah dari sekolah tu.aku nak stay.aku da bagi tau kau kan??
tapi,orang-orang kat sekeliling aku sume suroh aku blah dari starp.diorang cakap for the best future.lagipon,aku dapat aliran teknikal.bole laa action sket..haha....(gurau..gurau)
xpaya susah soseh nak belajar biologi lagi..hehe..

nazeera,wah~bertuah noe aku kalau dia bace entry aku ni.
gambar aku kau buat atok nampak!wah~enak ya!
xpela..aku terharu bile kau ckp aku bff kau..rase malu gile ngn kau bile setiap kali kau ckp aku ni bff kau..
yelaa..sebelum ni aku banyak buat salah ngn kau.kekadang geram jugak ngn kau.kekadang terharu kekadang,marah pon ade.haha..xpela..akuuu,,err~sayang kau la.

illyanna,fatin,raihan
err~awal tahun korang xnak kawan aku pon.aku layan sume kawan-kawan aku.tapi yana asyik nak perli aku je..haha..xpelaa..bende yang lepas jgn dikenang..buang jauh2..

suhana,fatin n,
babaii.sorry xbg tau awal2..haha
aq nk surprisekan korang.
surprise is awesome.hehe

ain,izzatul,khalisa,etc
bye!jangan mimpi aku ea! haha..kalau nak mimpi aku jugak,biar mimpi sampai ke bintang.hehe..

ni bukan mimpi sampai ke bintang tapi langit and a fake rainbow
ingat!sebelum tido bace doa!haha.


pika,
hehehe..kau..hehehe..terime kasihlah sbb buat entry dan mention name aku sekali ye!haha..lap u so much la!haha

dayah,
waa~KAU MEME HEBAT

peeqa sharip,
sorry beb.aku tipu kau.ari tu aku cakap aku nak stay kat starp je.tapi lain pulak citenye sekarang.sorry ea..

yang lain,
good luck and good night.
haha..

p/s: sebenarnye,aku tanak dok asrama.alsannye,nanti xde orang nak tolong mak aku ngan ayah aku.(aku xde la rajin mane.malah,mmg xrajen pon..hehe)
lepas tu xde orang nak sidai kain malam2 bute.
xde orang nak marah adik2 aku kat rumah..haha..
and the most important is,xboleh laa aku nak jakon dengan camera aku lagi..
kesian mak aku nanti sbb xde aku,camne dia nak marah?


sebelum entry ni habis,jom renung tajam-tajam gambar-gambar ni.renung dengan setajam yang boleh oke.
versi pocot ohlagaknye
versi akutaktahu


curi bunge mak aku kat depan rumah, sebelah longkang


No comments: