SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





December 25, 2011

tadaa!

TAJOK MYB KURANG SESUAI SIKET



yes!
akhirnye,dapat jugak aku buat new entry.
kalau sebelom ni ade orang ckp,'fuhh`da berhabok blog ni'.x kurang jugak ade yg tanye,'husna mdhas,ble nk update blog'
siape yg terase tu,dialah orangnye..

kali ni aku da buat.jadi,korang MESTI bace.
lepas ni xpayah nak ckp blog ni da berhabok laa,bersawang laa,berminyak laa,etc.
cume bace dan diam je.
entry ni untok 2 bulan punye ceritaa..hehe..
penat aku kumpol banyak2 cite aku.sebab tu da lame aq xbuat new entry

oke2, AIMI NADIRAH,lps ni kite da bole hang out same2.
aku da dapat bnde yg aq nak tuhh!hahahahahahaha...suke gile!




haa~ibu~uuu..
sayaa~ang ibu sangat2..
haha..
terimakasih sebab belikan bnde tu..
sebelom ni aku ade kontrak ngn ibu untuk urut kaki dy selame seminggu sebab aq terngade ngade mintak t-shirt bodo2 yg mahal.
tetibe semalam up pulak.dari seminggu jadi setahun..fuhh~*ni sebab laen pulak
xde keje laen laa aku lepas ni




1





2


3.jump!
xcun r kalau amek gamba xde aksi cam ni kan??haha
budak 2 orang ni asyik kena marah je dengan aku..haha..
sorry ea..along mintak maaf



ouh ye!mase tu bapak aku tuka motor baru..aku xsuke sebab besar pastu biseng.tapi aku jakon jugak.
mase last hari sekolah bulan lepas tu,adek aku pon balek dari hostel.
die xtau lagi bapak aku da amek motor baru tu.
bile bapak aku da balek dari keje,waa~jakon tahap monyet la kitorang!
aku pon tumpang sekaki.


aku naek la motor tu bonceng sekali adek aku aku.
motor gerak tp xhidop.*gerak gune kaki jelaa
pastu kononnye nak parking.
aq pon cari la stand motor tu dengan meraba motor tu menggunakan kaki.
'pelek,asal tak jumpe tongkat ni?'
dlm hati ckp'eh,tadi kan da turonkan standnye,letak jelaa motor tu'
bile aku lepaskan je motor tu,
OMAKENGKAUMELETOPP!
jatuh gedebushh motor tu.dengan aku sekali dengan adek aku terjatuh sebab mase tu kitorang belom turon lagi dari motor tu..
mak aku da dok gelakkan aku je.
tetibe orang sebelah pon keluar die tanye,' kenape tu?'
mak aku jawab sambil gelak kecil, 'husna ngade2.motor terjatuh'

yang adek aku helmi tu laen pulak citenye.aku tengah sebok2 naekkan motor tu balek,die sebok jakon ngn helmet motor tu.da pakai helmet tu pastu xbole bukak.
seraya berkata ngn mak aku,
helmi : ibu,camne nk buat helmet ni?
ibu : sambil gelak dan berkata,'ni lagi jakon.mane ibu tau'

naseb baek bapak aku time tu mandi.die tak tau ape aku da buat dengan motor tu..
bau minyak motor tu,fuhh~bau sampai ke dalam.aku terok keluarkan asap bedak untuk lawan bau minyak motor tu.

p/s : kejadian ni berlaku time maghrib
moral : waktu maghrib pegi solat bukan dok menjakon.










ape ni?mestilah sampah.kalau aku jadi DATO BANDAR,aku xnak ade sampah kt bandar aku.klo ade orang buat dan buang sampah sepah2,aku saman kang!
betol kan hidaya ismail?
nurul suhada?
ila adios?
aq penah cite bnde ni kt korang kan??
hehe..








ni bukan angry bird.burung ni ade kat ruma aku je.burung ni so obedient.diam je bile aku snap gamba die..haha


waa~panas2 buate ade embun..hahaha
sape yg tutttt je percaye ckp aku ni





jangan laa ade yg pikir, 'eh husna,xkan kw stop kat tengah2 jalan semate-mate nak amek gamba ni?!'

sebelom pk camtu,pk laaa~agi sedalam-dalamnye.
masakkan lagi fikiran tuhh.


superman gigi rongak datang menyerang!!TIDAK!!!!!!!!!!!!










err~nothing's over,nothing's sobber






oh ye!agak2 xdapat g switzerland nak main salji,kat you tube ade.jangan risau..haha..
aku pon tengah jakon jugak ni..hehe..
kan ELYA MAS?

jangan tanye laa,'video ape kau tgk ni husna??'






amira zack! ingat lagi tak aku ckp klo aku dpt bnde tu aku nk amek gamba chris pine depan mate die??haha..aku keep promise aku.ni,aku dah amek gamba die betol dpn mate CHRIS PINE..HAHA



masih belom terlambat untuk aku ucapkan tahniah kat kawan aku yg dpt 8A ataupon kurang drpd 8.
xpayah bg tau laa namenye..haha..


SUHAILA ROSLAN ,
PIEQA SHARIP,
taon depan join aq ea!
haha




pebende ntah buadak ni buat.hanye die dan Allah je yg tahu..
hehe.




bye!

No comments: