SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





October 10, 2011

request post


hai...memandangkan ramai sangat yg rindu kt aku,
so,sebagai insan yg prihatin,aku tunaikanlah permintaan ni ye dayah!*dan yg laen2..sori xmention.
lg pon,dah lme aq xbuat new post.maklomlaa...
sume orang yg dekat ngn aku da tau sikap aku kann??
xpaya la mention lg..
aku ni ade penyaket m.
tu la yg susa nk buat new post ni.
lg pon,klo aku buat,sape la yg nk bace kann??
daya,elya,pika,suhaila,nani kepo,err..yana yg da pandai bace blog aq,,,,aku nk bagitau korang ni,
aq da buat new post.bace la ye!
aku da mention kt mukebuku kann??haha..
lagi 1,aku xsuke tulis status aku kat wall sendirik.sbbnye,aku bengang, oke??
lagi satu daya,aku xsuke tuka2 gamba kt profile aq sbb aku xsuke amek gamba dan sebab tulah aku xde byk sgt gamba.dan disebabkan xde byk gamba,sbb tulah aq xtuka gamba.get it??xfaham jgn tanye.


ehh,nk tau tak,time rye tukan,aku da pandai anyam ketupat tau daya!
sekurang-kurangnye t xde la org dok kutok aku 'ee~tau mkn je,buat xgeti'
sape yg ckp lg camtu,aq sumbat mulot dy kt reban ayam.bio dy mkn kerepek dalm reban tuhh.
da mkn kerepek dlm tu,mesti dy start mereban dlm tu.
ni la yg dimaksudkan dgn'merepek mereban makan kerepek dalam reban'
haha..

bangge gile aq da pandai buat ketupat.da bole jual ni.
klo aq jual,1 ketupat 50sen.amacam??ada cekek darah tak??haha..
meme laa..

daya,elya,pika,nani,yana,mira zack,faten,ila adios,aimi,husna mdhas,n3 ni spesial ntok koraNG bg melepaskan rindu anda sumue kat aku.okk,lupe pulak,suhada!!aq lupe nk mention..haha..maafkan patikk..hahaha
kembang sudaa...
kpd pengunjung blog ni pulak,anda dialu-alukan untok singgah ke istana persinggahan aku nii..
(:

ehh,aq baru buat like button,jadi,rajen2kanlah tangan anda ntok klik.
aq nk jakon jugak.nak tau cemane perasaan ble org klik button aku..haha
aq da klik.anda bile lagi??

No comments: