SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





October 18, 2011

i'm sorry

terima kasih kepada sesiapa yang sudi baca post ini..anda dialu-alukan untuk datang lagi ke blog ini.silalah menikmati juadah yang tersedia ada.jangan malu-malu.kalau malu,tak payah menikmatinya.
first of all,
aku nak mintak maap sangatsangatsangatsangat kat
aimi nadirah.
aimi,sori ye sebab xjd nk hang out ngn korang.
nazeera xde la..
dan lagi satu sebab utame aku xjd kelua ngan korang sbb aku tga pokai.
sori ea aimi.
nk kelua mesti ade duet tp duet aq da abes nak buat cemane??
lagi satu, kepada
hidayah ismail dan ila adios,
korang mmg betol2 cam p################.
kpd pika,haish kw ni...
aq pon xtaw nk ckp ape.
kpd yg laen2,aq ngan nazeera nk mintak maap sgt2.
aq tw korng nk g cs tp xjd,dah siap2 nk kelua tp xjd,dah siap cari bju nk kelua tp x jd.
minatak maaaaap sgt2 ea!
aimi!
mggu ni pon aku rse xbole kelua sebab nk g uma mak tok aku.
sori....
mggu lps xjd sbb mk aku balek kje lambat..haha..

oke,duet aku habes sebab bnde ni la.
:
xpaya nk menggedik la...hee..sorry,,maafkan patek yana.aku xmksudkan kw..hee

haha..gamba ni aq like sebab minah ni tga gediksss abes!woooow~!

lagi sekali,mak cik tu tga menggedik kat belakang.haha..
maafkan aku suhada..
fatin n,buat koktel tp tawar.xtaw la spe yg mkn.hehe..

....
dengki!baleng tepong kt aku!
dy ni baru habes mkn belacan teros dtg sini..hehe
saje nk edit bio nmpk belang kat muke lagi2 si suhana!erghhh!
lagi satu,mereka2 ni tga melakukan peniupan lilin .
lilin yg tengah tiop tu da lme terpadam.
sje nk buat gembbakk

muke aq nampak tue xtw kenape.

aku benci gile2 time ni.



time masok dlm kete nak balek mak aku pon ckp
'xmaen kat sekola(baling tepong),kat rumah pon jadi.haishhh~'
kesimpulannye,
duet abes beli piza kek,etc
tepong abes,
kene cuci ruma(suhada dah balek mmg,erghhh~!)
beg,enfon,baju,buku aku sume tetinggal sbb xsabo nk balek tp makanan diutamakan dan xbole ditinggalkan.
balek ruma teros mandi dan basoh segale-galenye.

elya,nani kepoh,suhaila,pika,dayah cucuku,
janganlah sedeh,
jasamu tetap ku kenang..hahahahahahahahahaha
*elya da sombong!nani pon!!!


No comments: