SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





June 9, 2011

dedikasi khas

pika,daya,nazeera,NANI,suhaila,aimi,err~spe lagi yg aku rapat??xkesa laa..
dulu kite rapat cam ni kan??haha..suke buat bnde silly macam silly lilly esp ntok daya,nani,suhaila.kalau pika,aq takot kene marah je ngan die klo buat cam ni..haha..klo tak mara,mesti merajok.sensitif mengalahkan komputer.hee..

NANI! tanjong pagar dah kne jual.takziah ye.kesian ko.mse tu bapak ko masok dalam berite tv3 tak??aku tak nampak pon..pagar ko da kne jual.kat uma aq ade pagar lebeh.ko nak??2 singget.x mahal pon.

elya,ain,izzatul,,err~kte xrapat sgt kan.walaupon xrapat,tp aq ade la jugak rindu korang kekadang..kalau ngan elya aq xbole buat bnde silly.kang xpasal2 kelua bunyi 'bukkkk' pulak kat belakang aku..

gamba kt atas tu aku rase yg plg sesuai ntok nani err~,cinderella kott.nani,amacam??oke tak pilihan aq ntok ko??matching kan??daya pulak snow white.memandangkan kw suke sgt tulisan blue,so aku bg la snow white kt ko..

dulu aku suke buat bnde bodo sekarang akibatnye aku da kne sumpa dgn yana,suhada,etc.dah jadi mcm ni pulakk..addoyy!yana,jangan marah aku yekk!hee..

oke,n3 ni dedikasi khas ntok best buddies aku yg lame..
daya!jgn maen tulisan blue lg tauu!
nani,TANJONG PAGAR DAH KNE JUAL.jgn meraong kuat2.
suhaila,BILE NAK NAIK BAS CIK MANSOR??!!
pika,ERR~aq xtaw nk cakap ape.
kwn2 laen, i just want to say i lop u,ai shi teru, saranghae,YA lyublyu tebya, أحبك,我爱你,मैं तुमसे प्यार करता हूँ,etc..

ni bukan satu malaysia je,satu dunie punye bahase aku gune. tak faham??cari sendirik kt google translate. malas nk cari??ape gune kw ade internet??

No comments: