SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





March 10, 2011

I would prefer if


aq lebih suke kalau banyak komen daripada org tinggalkan link atau tapak dyorg kat shoutmix.
bukan ape..kalau ade org komen post kte barulah kte tau ade jugak makhluk yg bce n3 kite..
rse diriku begitu berharge..
haha..
nk kate follower siket,tak jugak.
kalau lebih satu tu kire byk la kan.
followers aku dah lebih satu tp aq rse yg bce n3 aq cume beberape org je..
sob..sob..
kpd yg pnh mengomen n3 kat blog ni,husna ucapkan byk sgt terima kasih..
kerana dirimu begitu berharga..




aku kompem mesti takde org yg bce n3 ni kan..
kalau gitu selamat dtg diucapkan..

6 comments:

sophie said...

Best kan kalau org komen entry kita? Tapi memang susah sgt nak dapat komen sekarang

yana said...

btol2 , stuju sangat !!! HAHA
btw , HUSNA !!!!! AKu komen nea . HAHA

huϟna™ said...

ha a..
klu sblom ni,ramai la jgak org komen*lbeh 1 kire ramai la tu..
hee

huϟna™ said...

haha..yelaa intan.
sayang kw lbeh!

Insyirah said...

haah saya pun setuju sngt susah sngt skand nk dpt komen..dieorg lebih prefer comment kat blog2 yg terkenal jek..Am i rite????

huϟna™ said...

ha a!
kte2 ni klu dpt komen,waa~excited gilaa!
haha