SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





December 15, 2010

Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net

flash header contest


oke,ni first time join contest dekat blog.harap-harap aku bertuah.banner lame dkt blog ny burok gile.teringin sangat-sangat nak header flash.harap-harap bertuah.sanggop aku tak tido awal demi buat entri ni..haha..tipu je..
doakan aku menang ye kawan-kawan.kalau aku menang,semue aku belanje makan angin.sumpa tak tipu!hehe..
oke2,belom solat isyak ni.lps solat dah bernawaitu nak doa supaye bertuah.haha..
beriaa~

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

  1. Buat satu entri khas tentang contest ni bertajuk “Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net“.
  2. Letakkan banner di dalam entri tersebut serta linkan ke entri ini.(banner leh amik di atas entri ni)
  3. Letakkan banner di sidebar serta linkan ke entri ini.
  4. Jadi follower ceym.(kempunan follower :) )
  5. Tag 2 orang kawan. (pastikan dia dapat tau)
  6. Tinggalkan URL entri anda di komen ini.

MENGAPA PERLU JOIN?

  1. Tak nak ke header flash? Orang nak bagi free ni. Takde lagi tawaran header flash free.
  2. Sanggup ke bayar upah designer berpuluh-puluh, beratus, beriban semata-mata header flash ni?
  3. So rebutlah peluang ini :)

KRITERIA PEMILIHAN PEMENANG “BERTUAH”

  1. Dah nama pon pemenang “bertuah” , so, pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan undi.
  2. Cabutan bertuah ni akan dipilih berdasarkan Konsol Cabut Ekor
  3. Senang je kan, jsut buat entri, pastu tunggu bertuah ke tak.

Tarikh tutup : 31 Disember 2010, (jika sambutan menggalakkan, akan dilanjutkan). HADIAH juga akan ditambah jika banyak penyertaan.


kalau aku menang agaknye aku tido tak pejam mate..

haha..berangan..


aku tag elya and intan.

intan!

kau kene masok atas sebab-sebab tertentu begitu juga dengan elya(:

aku join sebab contest ni tak perlu masokkan gamba diri kite.nanti makeet sgt pulakk..hakhak..


7 comments:

Mr Ceym said...

yeahhh...da join pon.... TAHNIAH anda lulus untuk join (x menang lagi okay).. haha.. cepat2 g doa bagi menang..

m!da BucHuxX said...

waa. .semangat . . gud lucks.:)

huϟna™ said...

haha..bertuah noe kalau mng.
hehe

huϟna™ said...

mida:haha..first contest.beriaa sikett.hehe

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

huϟna™ said...

merci (:

huϟna™ said...

merci (: