SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





November 16, 2010

selamat tinggal semua..


sebelom ny,kite same2 belaja dalam kelas yang same.kelas kite penah satu hari tu kene rotan dengan cikgu disiplin.itu memang pengalaman yg ta bole dilupekan kan??
tapi apepon,aku suke sangat belaja kat kelas 2pk3 (2010).
walaupon kekadang tuhh dalam kelas tu ade org yang sungguh menjengkelkan..

bile kite jumpe je,mesti teros kepoh kan.sampai xsedo kelas kite dah jadi huru hara sbb terlampau biseng sgt.
kalau borak dgn korang mmg best gile smpai ketawe x ingat dunie lebeh2 lg kalau gosip ngan pika,daya,aimi,nazeera,nadia.
mesti ade je perkare yg mengarot terselet dlm perbualan kite kann.
sometimes,ade jugak yang membuatkan aku terase ati mse kite bebual tp aq diam jela..(:


hari jumaat ny,hari terakhir aku dpt jumpe dengan korang semua..
aku harap,sape2 yg aq pnah saketkan ati tu,maafkan aku ye.
pika,aku taw aku byk buat sala dgn kau kann?
maafkan aku ye.
kadang2 sampai kw menanges aku buat.
maaf kan aku pika..
daya,jangan marahkan aku ye.nanti aku pulak yang menanges.kau la org yg pandai jage ati aku..lps ny,aku tak tau aku nk kwn dgn spe bile aku da pinda..



aku saaaayang sgt dekat korang sume.
myb lps ny kte x dpt jumpe lagi.
kalau kte da x dpt jumpe lagi,jangan lupekan aku ye.
suhaila,aku sayang kau.kau mmg kawan plg gile aku pna ade tp,,ntala..
kau mmg kwn yg memahami..




kalau orang tanye,'husna,kenape kau pinda sekola?'
aku jawab'daripade aku kene tendang dpt malu,baek aku pinda dlue'
ibarat belom berperang dah kala dlue..
biala ape org nk ckp..aku xkesa..
sblom aq nanges, biala aku berudur dlue..selamat tinggal semue.myb ny kali terakhir kte dpt jumpe..
:'(

5 comments:

Nadirah Azmi said...

awww awww :)
thankssssssss .
kenape gmbo 4 orang tuwww tade ? ;(
aku nak gmbo tuwww :)

B U B A said...

hoi ,
kenape aku tak tawu ??
sob.sob .
sedeh siaa !!

huϟna™ said...

aimi : alaa..
gmba 2 aq malu la..

huϟna™ said...

bobo : haha..saje beraleh angen..(:

naddya syazwanie said...

KAQ husna nak pindah mnew???
nnty follow blog kite yg nr auw...kuakue.blogspot.com....