SING ME A RAINBOW


don't
be shy
to follow
my
blog


❤HUSNA hasrudin❤
❝welcome to my blog❞

►warning : ini zon senyap◄





November 19, 2010

aku benci orang macam dia!


satu ari tuhh,,Puan A suroh aku photostate 4 helai kertas kat office.Pn A pesan 'awak photostate kat pejabat.cakap saye suroh.awk suroh kerani yg perempuan taw photostatekan.'
aq pon anggok je la ble denga ckp Pn A.
bile dah masok office,aku teros menuju ke destinasi aku iaitu kaunter selepas pika cakap photostate kat situ.time aku tgah jalan nak pegi ke kaunte,tetibe kerani lelaki yg ade kat situ ckp 'aku xde mase nak layan kau'dengan sengaunye.
aku pike dy ckp dengan org lain so,aku buat donno jelaa..
bile aku pike lagi,mane ade org laen selain aku nan pika kat situ.so,mestilah dy ckp dengan aku kann.
aku da bengang aku cover cool jelaa..

aku ckp nan dy nak photostate.pas tuhh dy ckp mende ntah.aq xegt pulak..tp dy mmg mls nak lyn aq.ble aq ckp Pn A yang suroh,baru dy nak photostatekan.
ble da siap photostate,aq ckp'terime kaseh'dengan muke kosong.
lps tuhh,dy mintak duet 40 sen.
adoyyy!
aku pike free.klu aku taw kene baya,baek aku photostate kat koop.
da la layan aq gaye x puas ati.
huh!nyampah sunggoh!

time tuhh da la duet syiling aq ade 30sen jekk!
so,disebabkan aq xde 40sen,aq bagilah dy singget.
pas tuhh dy kte dgn sengaunye'weh,40sen la!'
aq da gelaba.
naseb baek pika ade seposen.

pehh!sumpa!ny first and last time aku jumpe dy.
ish!aq benci betol kalau org lyn aq cam tuhh.
mcm org da tanak keje!
disebabkan dy,mood aq teros ilang.
then,aq teros egt yg Puan A pesan suroh kerani perempuan yg photostatekan.
bukan lelaki.
patot r dy suroh kerani perempuan..kalau aq taw,da lame aq jumpe kerani perempuan tuhh!

mcm ny ke gaye org malaysia??aduss..
kalau pelancong asing dtg negare ny,then,
dy menuju ke arah kite utk menanyekan sesuatu,
bole ke kite jwb'I have no time to entertain you'
aq rase,pelancong tuhh sumpa tanak dtg malaysia lagi.
hahaha..

2 comments:

Nadirah Azmi said...

husna , orang tuh BERIAAAAAAA ;)

huϟna™ said...

ha a!mmg pon!